Història de la nostra empresa

Som la quarta generació d’una empresa familiar de transportistes, procedim de l’AT 2 (Agència de Transports nº 2 d’Espanya) i com Transports SIES, es va fundar l’any 1992 amb una única seu a Rubí (Barcelona).

En aquella època es va fundar com una petita empresa familiar amb moltes ganes de treballar i llaurar-se un camí en aquest sector tan competitiu.

Transports SIES és una empresa jove, àgil, emprenedora, moderna i amb un estil molt personal que reflecteix la personalitat serena i perseverant dels seus fundadors.

Amb el pas dels anys el grup familiar s’ha anat adaptant als nous temps, això ens ha permès desenvolupar dins de les nostres Companyies la normativa ISO i prevenció de riscos laborals, protecció de dades, etc.

És per tot això que els que van confiar en SIES en els nostres començaments no s’han vist defraudats sinó tot el contrari i ens sentim orgullosos d’explicar, avui en dia, amb la majoria dels clients dels nostres inicis.

Sol·licitar pressupost

Serveis

Ens plau poder-nos presentar com una empresa de serveis acreditada per ENAC amb la ISO 9001, que avala la nostra dedicació amb la màxima cura per a realitzar els serveis sol·licitats pels clients.

És per tot això que dia a dia vam iniciar processos de millora de gestió i apliquem de forma gradual per seguir comptant amb la confiança que han dipositat en nosaltres.

Li proposem el nostre ventall de possibilitats en el qual escollir el més adequat en cada moment:

SERVEI DE LOGÍSTICA GLOBAL PER A LA SEVA EMPRESA: REALITZEM ESTUDIS A MIDA DE LES SEVES NECESSITATS

Quedem a la seva disposició per a qualsevol consulta o aclariment que vulguin realitzar-nos al respecte i si ho desitgen poden posar-se en contacte amb nosaltres al telf: 935.885.318 o enviant-nos un correu electrònic a sies@sies.es o des del nostre formulari de contacte per concretar amb la major brevetat una visita.

Voleu sol·licitar informació?

ACCEDEIXI A TOTS ELS NOSTRES SERVEIS EN UN SOL CLIC

Sol·licitar informació